skip to Main Content

WWV Winterswijk bij start ClubFund-actie met Albert Heijn Winterswijk

Op zaterdagmorgen 26 maart 2022 is bij de Albert Heijn in Winterswijk de ClubFund-actie van start gegaan.

Daarbij hebben we jouw hulp een beetje nodig.
Albert Heijn Winterswijk organiseert een Clubfund-actie om geld in te zamelen voor onze club.

Alle clubleden kunnen vanaf nu bij de Albert Heijn Winterswijk sparen voor gratis FANartikelen. Je eigen naam en foto of die van je (klein)kind op een muismat, broodtrommel, badslippers en nog veel meer leuke producten… dat wil toch iedereen!

Vanuit hun FANshop kunnen clubleden heel gemakkelijk familie, vrienden en bekenden uitnodigen voor een bezoek aan hun webshop en hen vragen ook te gaan sparen; voor de FANshophouder of voor zichzelf.

Meedoen met de ClubFund-actie is overigens niet alleen leuk voor clubleden en hun aanhang. Ook onze vereniging profiteert mee. Van ieder besteld FANartikel gaat namelijk een mooi bedrag rechtstreeks naar de clubkas van de WWV. Als dat geen mooi 1-2’tje is!

De gratis zegels worden tot en met 22 mei 2022 verstrekt en om 24.00 uur op 29 mei 2022 sluiten alle FANshops automatisch. Begin dus op tijd met sparen om teleurstellingen te voorkomen.

Heb je je persoonlijke actiefolder nog niet ontvangen? Dat kan kloppen voor iedereen die een foto heeft gemaakt op maandag 14 maart 2022 volgen aankomende week de persoonlijke actiefolders. Wees niet getreurd als je niet op de foto bent geweest. Dan kun je namelijk via de volgende link: www.clubfund.nl/winterswijksewatersportvereniging inloggen op de algemene WWV FANshop!

Toch nog vragen of onduidelijkheden? Vragen staat vrij via een email aan Mariëlle!

Namens Winterswijkse Watersport Vereniging bedankt voor je inzet in medewerking!

Samen sterk voor onze club!

 

Back To Top
Zoeken