Skip to content

Wat zijn de taken van een ploegleider:

Kijkt of er genoeg auto’s aanwezig zijn op de actuele kalender om de zwemmers/trainers/officials naar de wedstrijd te brengen. Bij twijfel contact opnemen met Simone (0612174027) .

Zorgt dat het wijzigings/ziekmeldingsformulier wordt uitgeprint en eventueel indien nodig wordt ingevuld en levert deze dan in bij scheidsrechter. Het uitprinten van de startlijst 2x waarop de WWV zwemmers gemarkeerd zijn met een markeerstift, 1 x voor de ploegleider zelf en 1 om aan de muur te hangen voor de zwemmers. Namenlijst uitprinten (wordt op de zwemkalender gezet). De namenlijst kun je gebruiken voor het aanvinken van aanwezigheid en het betalen van het vervoersgeld bij het verzamelen van de zwemmers.

Zorgt voor het vervoersgeld. Op de envelop de wedstrijd met datum vermelden en in de envelop het vervoersgeld, de lijst met chauffeurs (graag de namen van de zwemmers vermelden en datum wedstrijd en waar de wedstrijd was. Deze envelop moet ingeleverd worden bij Roos of Simone Vruggink

Zorgt er voor dat de auto’s van ouders die chauffeur zijn ook daadwerkelijk vol gemaakt worden met zwemmers ect. en niet bij ouders die niet hoeven te rijden.

Zorgt voor plakband om de startlijst op te hangen in de zwemzaal.

Zorgt voor een fototoestel en maakt foto’s bij een eventuele medaille uitreiking of een leuke groepsfoto voor op de website/ Facebook.

Zorgt zelf ook voor een korte broek, t-shirt en badslippers.

De ploegleider meldt zich vlak voor aanvang van de wedstrijd bij de scheidsrechter (dit wordt omgeroepen) om eventuele wijzigingen in de startlijst en het moment van pauze te noteren op de startlijst.

Zorgt ervoor dat bij de startsein van het inzwemmen de zwemmers gaan inzwemmen.

Zorgt er voor dat de zwemmers op tijd bij de voorstart zijn (aantal serie’s van te voren) met zwembril/badmuts.

Zorgt er voor dat na de zwemwedstrijd alles wordt meegenomen waar de zwemmers hebben gezeten, dus de ploegleider gaat als laatste van de WWV bij de plek weg waar ze gezeten hebben.

Zorgt er voor dat iedereen weer in dezelfde auto terug naar huis gaat. En gaat zelf pas terug naar Winterswijk als iedereen bij het zwembad waar de wedstrijd was weg gaat.

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met:

Kees-Jan van Overbeeke
wedstrijdzwemmen@wwvwinterswijk.nl
0543533717 WhatsApp

Bestanden

Back To Top
Zoeken