skip to Main Content

Wat zijn de taken van een ploegleider:

Kijkt of er genoeg auto’s aanwezig zijn op de actuele kalender om de zwemmers/trainers/officials naar de wedstrijd te brengen. Bij twijfel contact opnemen met Wendy .

Zorgt dat het wijzigings/ziekmeldingsformulier wordt uitgeprint en eventueel indien nodig wordt ingevuld en levert deze dan in bij scheidsrechter. Het uitprinten van de startlijst 2x waarop de WWV zwemmers gemarkeerd zijn met een markeerstift, 1 x voor de ploegleider zelf en 1 om aan de muur te hangen voor de zwemmers. Namenlijst uitprinten (wordt allemaal doorgestuurd door Wendy). De namenlijst kun je gebruiken voor het aanvinken van aanwezigheid en het betalen van het vervoersgeld bij het verzamelen van de zwemmers.

Zorgt voor het vervoersgeld. Op de envelop de wedstrijd met datum vermelden en in de envelop het vervoersgeld, de lijst met chauffeurs (graag de namen van de zwemmers vermelden en niet de voornaam van een ouder, want Jeanette weet niet welke ouder bij welk kind hoort), datum wedstrijd en waar de wedstrijd was. Deze envelop moet ingeleverd worden bij  Jeanette Veldboom  Emmastraat 26  Winterswijk.

Zorgt er voor dat de auto’s van ouders die chauffeur zijn ook daadwerkelijk vol gemaakt worden met zwemmers ect. en niet bij ouders die niet hoeven te rijden.

Zorgt voor plakband om de startlijst op te hangen in de zwemzaal.

Zorgt voor een fototoestel en maakt foto’s bij een eventuele medaille uitreiking of een leuke groepsfoto voor op de website/ Facebook.

Zorgt zelf ook voor een korte broek, t-shirt en badslippers.

(Doetinchem wedstrijd) Zorgt er voor dat de programma’s opgehaald worden bij de organisatie van NDD. Wendy zorgt er voor dat de wedstrijd van te voren betaald wordt.

De ploegleider meldt zich vlak voor aanvang van de wedstrijd bij de scheidsrechter (dit wordt omgeroepen) om eventuele wijzigingen in de startlijst en het moment van pauze te noteren op de startlijst.

Zorgt ervoor dat bij de startsein van het inzwemmen de zwemmers gaan inzwemmen.

Zorgt er voor dat de zwemmers op tijd bij de voorstart zijn (aantal serie’s van te voren) met zwembril/badmuts.

Zorgt er voor dat na de zwemwedstrijd alles wordt mee genomen waar de zwemmers hebben gezeten, dus de ploegleider gaat als laatste van de WWV bij de plek weg waar ze gezeten hebben.

Zorgt er voor dat iedereen weer in dezelfde auto terug naar huis gaat. En gaat zelf pas terug naar Winterswijk als iedereen bij het zwembad waar de wedstrijd was weg gaat.

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met Wendy Tankink
Wendy.tankink@wwvwinterswijk.nl
0543-522692
0623192924

 

Bestanden

Back To Top
×Close search
Zoeken