skip to Main Content

Word jij een echte zwemSTER?

Heb jij je zwemdiploma C en vind je het leuk om te zwemmen? Kom zwemmen bij WWV!

Weet je wat je nog meer kan doen in het zwembad? Duiken, spelen, overgooien, samenwerken, schieten, races, trucjes doen en sprongen maken. Dit kan je allemaal leren bij de WWV. De trainers van WWV volgen het Sterrenplan zodat je de verschillende zwemsporten leert kennen om uiteindelijk alle sterren te verzamelen. Word jij een echte zwemSTER?

Basiszwemmen bij de WWV

Zwemmen is een sport waarbij je alle spieren in je lichaam gebruikt, weinig kans hebt op blessures en het belangrijkste, je bent lekker in het water! Je kunt voor de lol zwemmen of juist heel fanatiek wedstrijden zwemmen. Bij de WWV kan het allemaal! Onze sterrenplan-trainingen zijn heel leerzaam, maar plezier in het water is het belangrijkst. We leren je hoe je moet zwemmen met een bal, doelpunten scoren in het water, we doen wedstrijdjes wie het snelst of juist het langzaamst kan zwemmen en leren trucjes in het water. Kom eens een keer gezellig langs en doe een aantal trainingen mee, want wist jij dat je 1 maand gratis mee kan trainen bij de WWV?!

Voor wie is het basiszwemmen?

Je mag deelnemen van het basiszwemmen vanaf het moment dat je diploma C hebt behaald. Heb je dit al een langere tijd? Maar wil je het nu proberen? Dan is dit natuurlijk geen probleem! Bij het basiszwemmen hebben we een groep van 6 tot en met 11 jaar.

Bij het basiszwemmen leer je hoe je echt moet zwemmen. Als je het leuk vindt, en dat vindt bijna iedereen, kun je doorstromen naar de afdelingen wedstrijdzwemmen of waterpolo.

Heb je interesse: Kom langs voor tekst en uitleg of neem deel aan een aantal proeftrainingen. Je kunt maximaal 1 maand gratis mee trainen!

Gelijk lid worden? Dat kan hier.

Trainingstijden

Dinsdag 17:45 – 18:45 uur

Donderdag 17:45 – 18:30 uur

Contact

Basiszwemmen Erwin te Selle 06- 41023828 – basiszwemmen@wwvwinterswijk.nl

Zaterdag 27 november was er weer een geslaagde Splash & Fun 2021 middag

Op zaterdag 27 november 2021 hebben wij voor alle zwemmers, van 15 jaar en jonger, van de WWV weer de Splash & Fun georganiseerd. Helaas mocht bij de Splash & Fun geen publiek aanwezig zijn. Dit is dan ook de…

Erwin te Selle Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Erwin te Selle is vanochtend door burgemeester Joris Bengevoord koninklijk onderscheiden in de Orde van Oranje-Nassau. Erwin werd op z’n werk uit een vergadering gehaald om in een videobijeenkomst deze onderscheiding in ontvangst te kunnen nemen. De daadwerkelijke uitreiking vindt…

WWV organiseerde op dinsdag 19 november een afzwemmoment zwemSTERREN

De afdeling basiszwemmen van WWV organiseerde op dinsdag 19 november een afzwemmoment. Wat was het drukte van belang op de dinsdagavond in zwembad Jaspers. Een grote groep zwemSTERREN lieten zien wat ze de afgelopen tijd allemaal geleerd hadden. Bij zo’n…

Back To Top
×Close search
Zoeken