skip to Main Content

Een "stoere" sport

Als je gek bent op zwemmen, balsporten, snelheid én op het “teamgevoel”, dan is waterpolo jouw sport. Waterpolo is zeker niet makkelijk: samen met je team ga je tot het uiterste. Je ziet elementen terug van sporten als voetbal, handbal en rugby. Maar er is één groot verschil: het speelveld bestaat uit water.

Waterpolo is een echte teamsport. Je speelt en traint met je teamgenoten om een goede zwemconditie, baltechniek en wedstrijdtactiek te ontwikkelen. Trainingen en wedstrijden zijn nooit saai. En uiteraard zijn waterpoloërs niet alleen in het water een team.

Bij de Winterswijkse Watersport Vereniging kunnen ze jou alles vertellen over waterpolo. Kom eens kijken bij een training of een wedstrijd of train een aantal keren mee. De WWV heeft al een aantal talenten voortgebracht. Zo spelen diverse oud WWV’ers tegenwoordig in de Waterpolo Eredivisie.

Heb je interesse: Kom langs voor tekst en uitleg of neem deel aan een aantal proeftrainingen. Je kunt maximaal 1 maand gratis mee trainen met bij onze waterpoloafdeling!

Voor informatie kun je/kunt u contact opnemen met Bram Duenk 06-24393035 WhatsApp of mail naar Waterpolo@wwvwinterswijk.nl

Regels

In het seizoen 2020-2021 gelden nieuwe regels die door de internationale zwembond FINA zijn vastgesteld en gelden per 1 juni 2019.

De volledige regels zijn te vinden op de website van de KNZB en kunt u ook hier downloaden.

https://www.knzb.nl/knzb/downloads/reglementen/  E REGELEMENT

Daarnaast zijn er speciale regels voor o.9 en o.11 vastgesteld, deze zijn ook hier te vinden. https://www.knzb.nl/knzb/downloads/reglementen/ E REGELEMENT JEUGD

Strandbad toernooi

Naast de deelname aan verschillende competities organiseren we jaarlijks een internationaal waterpolotoernooi in het prachtige strandbad.

Bij het Strandbad toernooi staat sportiviteit en gezelligheid voorop. Meer informatie over het toernooi is te vinden op de website www.strandbadtoernooi.nl. Hieronder volgt een korte sfeerimpressie van voorgaande edities en is er ook een korte promofilm te vinden van het toernooi in 2016.

Strandbadtoernooi promo

Back To Top
Zoeken