skip to Main Content

Een "stoere" sport

Als je gek bent op zwemmen, balsporten, snelheid én op het “teamgevoel”, dan is waterpolo jouw sport. Waterpolo is zeker niet makkelijk: samen met je team ga je tot het uiterste. Je ziet elementen terug van sporten als voetbal, handbal en rugby. Maar er is één groot verschil: het speelveld bestaat uit water.

Waterpolo is een echte teamsport. Je speelt en traint met je teamgenoten om een goede zwemconditie, baltechniek en wedstrijdtactiek te ontwikkelen. Trainingen en wedstrijden zijn nooit saai. En uiteraard zijn waterpoloërs niet alleen in het water een team.

Bij de Winterswijkse Watersport Vereniging kunnen ze jou alles vertellen over waterpolo. Kom eens kijken bij een training of een wedstrijd of train een aantal keren mee. De WWV heeft al een aantal talenten voortgebracht. Zo spelen diverse oud WWV’ers tegenwoordig in de Waterpolo Eredivisie.

Heb je interesse: Kom langs voor tekst en uitleg of neem deel aan een aantal proeftrainingen. Je kunt maximaal 1 maand gratis mee trainen met bij onze waterpoloafdeling!

Voor informatie kun je/kunt u contact opnemen met:

Waterpolo@wwvwinterswijk.nl