Skip to content

Een "stoere" sport

Waterpolo is intensieve, fysieke balsport die wat weg heeft van handbal, alleen speelt het zich, zoals de naam al doet vermoeden, af in het water. Waterpolo vereist niet alleen kracht en uithoudingsvermogen, maar ook behendigheid en strategisch inzicht. Waterpolo combineert zwemmen, balbeheersing en teamwork, waardoor het een uitdagende en opwindende sport is om naar te kijken en te beoefenen.

Ik wil waterpoloën!
Dan ben je van harte welkom bij onze sportieve en gezellige waterpoloafdeling van WWV Winterswijk!
Aanmelden voor een gratis proeftraining kan via: https://wwvwinterswijk.nl/proeftraining-waterpolo
kijk voor actuele trainingstijden op https://wwvwinterswijk.nl/trainingstijden-waterpolo

Welke teams zijn er?

Jeugd: O.14
Ons onder de 14 gemengde waterpoloteam is een enthousiaste groep jonge spelers en speelsters die hun passie voor waterpolo delen. Dit team bestaat uit getalenteerde spelers onder de 14 jaar oud, die samen werken aan hun vaardigheden, teamwork en sportieve spirit. Naast de training neemt ons team deel aan lokale toernooien, waarbij ze hun vaardigheden op de proef stellen tegen andere teams.

Heren 1
Ons Heren 1 team is een gedreven groep bestaande uit mannen tussen de 20 en 35 jaar oud. Heren 1 wordt gekenmerkt door hun vastberadenheid om te presteren en tegelijkertijd koesteren ze het hechte vriendengroepsgevoel. Dit team vertegenwoordigt de toekomst van onze vereniging en we zijn trots op hun prestaties in het waterpolospel.

Heren 2
Heren 2 zijn de veteranen van onze vereniging. Dit team bestaat uit ervaren waterpolospelers die hun passie voor de sport al decennialang koesteren. Deze mannen, met een schat aan ervaring, brengen niet alleen een diepgewortelde liefde voor waterpolo met zich mee, maar ook een onschatbare hoeveelheid kennis en wijsheid. Ook bij Heren 2 gaan gezelligheid en vriendschap hand in hand met het streven naar sportieve prestaties.

 Hoe word ik lid?

Als je lid wil worden kan je alle vragen die je hebt stellen via waterpolo@wwvwinterswijk.nl. Vergeet daarnaast niet onderstaande punten te vermelden.

  • Naam
  • Ervaring als waterpolospeler
  • Leeftijd
  • E-mail en telefoonnummer
  • Eventueel huidig lidmaatschap bij een andere vereniging.

Wat moet je allemaal meenemen voor een waterpolotraining

  • Zwembroek of zwempak
  • Slippers
  • Zwembril
  • badmuts (bij lang haar)
  • handdoek

Waar wordt er getraind en gespeeld?

Alle trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in zwembad Jaspers in Winterswijk.

Hoeveel kost het?

De actuele informatie over contributiegelden vind je via de volgende link: https://wwvwinterswijk.nl/lid-worden/

Back To Top
Zoeken