Skip to content

Algemene ledenvergadering 19 april 2022

Op dinsdagavond 19 april was het eindelijk weer mogelijk een fysieke ledenvergadering te houden.

Ruim 35 leden van onze vereniging hadden de moeite genomen om aanwezig te zijn. Toen iedereen voorzien was van koffie of thee en een heerlijke tompouce werd de vergadering geopend door Kees-Jan die iedereen welkom heette.
De ALV begon met presentatie van Dirk Hemink, verenigingsondersteuner van NOC/NSF.
Vanwege het onderzoek van de gemeente Winterswijk naar de exploitatie van Zwembad Jaspers heeft gemeente onze vereniging een onderzoekstraject aangeboden hoe een sterke vereniging te zijn/worden en daarmee het zwembad mede te kunnen ondersteunen.
Tijdens de presentatie werd op een interactieve manier duidelijk gemaakt wat het traject in zal houden voor de WWV.
Deze video “Back 2 Basics 2 Sturen op verenigen” werd getoond:

en daarna besproken. Voor dit traject zijn wij nog op zoek naar enkele leden/ouders van leden die enkele sessies zouden willen begeleiden. Bij interesse mail naar bestuur@wwvwinterswijk.nl
Na de pauze werd het traditionele deel van de ALV gepresenteerd en de leden om hun toestemming over het gevoerde en toekomstige beleid gevraagd en gekregen, waarvoor dank.

Bestuurswisseling:

Het zat er al een tijdje aan te komen 2 bestuursleden hadden al geruime tijd geleden aangeven met hun werkzaamheden te willen stoppen en hadden zelf al kandidaten gevonden.
Deze kandidaten hebben al geruime tijd meegelopen en was het tijd om deze wisseling officieel te maken.
Klik hier voor onze actuele bestuurssamenstelling.

Gerard Hijink (rechts) draagt zijn werkzaamheden over aan Bram Duenk.
Mariëlle ter Horst (links) bedankt Danitscha Werter voor haar inzet voor het wedstrijdzwemmen. En zal in het bestuur intrede maken ter vertegenwoordiging van het basiszwemmen.

Nadien is de avond op gezellige wijze afgesloten met een hapje en een drankje.

Back To Top
Zoeken