skip to Main Content

Verbeter je zwemtechniek met de WWV Borstcrawlcursus

Laatste editie was in voorjaar 2020.

Heb je wel een goede conditie, maar lukt het niet met de borstcrawltechniek? Of beheers je wel de techniek maar raak je snel buiten adem? Dan is de borstcrawlcursus zeker iets voor jou! Onder persoonlijke begeleiding werk je 12 weken aan het verbeteren van je techniek en conditie. Eventueel kun je de cursus ook gebruiken als optimale voorbereiding voor een (open water) wedstrijd of een triatlon.

De cursus duurt een uur en start op zondag om 09:00 uur en op maandag om 21:00 uur. Graag 10 minuten vooraf aanwezig zijn.
De cursus wordt gegeven door Bert Timpert, Jan Lammers en Kees-Jan van Overbeeke en zal alle facetten van de borstcrawl behandelen.

Minimumaantal is 6 en het maximumaantal is 12 deelnemers, te verdelen over maximaal 2 banen.

Er zijn twee niveaus, te weten basis en gevorderd.

  • Voor de basis cursus verwachten wij dat je 4 banen (100m) schoolslag kan zwemmen zonder pauze en dat je met je hoofd onderwater durft.
  • Van een gevorderde verwachten wij dat je onderwater kan afzetten en stroomlijnen, 2 banen (50m) borstcrawl benen zonder pauze kan zwemmen en kan wrikken.

 

Actueel:

Basis cursus zondag  – nog geen planning i.v.m. coronavirus

Basis cursus maandag  – nog geen planning i.v.m. coronavirus

Gevorderde cursus maandag  – nog geen planning i.v.m. coronavirus

 

Door het coronavirus en bijbehorende richtlijnen hebben we tijdens onze reguliere trainingstijden te weinig ruimte om deze cursussen in te passen. We zijn bezig om veilige alternatieven te ontwikkelen.

Houdt u onze website in de gaten voor updates.

Back To Top
×Close search
Zoeken