Skip to content

Veel medailles voor WWV op tweede medaille wedstrijd 2021

Op zaterdag 6 november 2021 was er weer een Medaille wedstrijd in Winterswijk. Van de WWV deden hier in totaal 22 zwemmers aan mee.

Tijdens deze wedstrijd zwommen velen van de zwemmers mooie nieuwe persoonlijke records, de grootste pr was van Stef Gijsbers bij de 100m ws, hij ging van een tijd van 1:53.39 naar 1:18.93 toe! In totaal werden er 44 nieuwe persoonlijke records gezwommen, deze gaan we vandaag maar niet allemaal in het lijstje zetten want dan hebben we een boekwerk vol aan tijden. Wat ik hier nog wel even kan vermelden is dat de gemiddelde prestatie van de club op 109,2% zat! Wat een geweldig getal om te zien. Daarnaast is er ook nog iets anders speciaals te melden.. namelijk een nieuw clubrecord.
Het clubrecord is gezwommen door Wessel Jansen, hij zwom de 100m wisselslag in een tijd van 1:05.70 en zijn inschrijftijd was een 1:15.07, hij wist dus 10 seconden van de PR af te zwemmen en behaalde hiermee het nieuwe club record!
Tijden zijn altijd leuk om te zien, alleen het aller mooiste tijdens deze wedstrijd was de sfeer. Alle zwemmers waren er voor elkaar, het was een zeer gezellige en een zeer sportieve wedstrijd. Daarnaast werd er in het bad heel netjes gezwommen, en dit zal ook altijd ons motto blijven “Zwem mooi, dan komt de snelheid vanzelf” en volgens ons, is dit al terug te zien in de percentages die er worden behaald!

Alle zwemmers, super gezwommen! Wij zijn weer super trots op jullie!

Uitslag WWV

Wedstrijd pagina met complete uitslagen en foto’s

Back To Top
Zoeken