Skip to content

A Perfect Day ook voor WWV Masters

Zo’n dag waarop alles loopt. Waarop geen ongelukken of incidenten plaatsvinden.
Waarop geen emissies, overschrijdingen voorkomen. Een dag zonder ongeplande stops
en ook nog binnen budget. Kortom: een Perfect Day.

Natuurlijk, lang niet elke dag loopt zo. Toch zijn er bij AVR genoeg dagen dat het wel zo gaat.
En die Perfect Day’s willen we graag in het zonnetje zetten.

Oktober 2016 zijn in Duiven totaal 27 Perfect Days gehaald. De OR heeft ervoor gekozen om een bedrag van € 1350 te schenken aan de Winterswijkse Watersport Vereniging, ingediend door Bas Klein Goldewijk.

Uitreiking cheque van AVR aan WWV Masters. vlnr. Bas Klein Goldewijk, Jan Lammers, Robert Vink en Bert Timpert

Bas Klein Goldewijk, zelf een enthousiast lid van de Winterswijkse Watersportvereniging vertelt het volgende.
Ouder worden maar wel fit blijven, dat is het gezondheidsideaal van veel Nederlanders. Het vreemde is dat mensen minder gaan sporten zodra ze ouder worden. De noodzakelijke dagelijkse beweging schiet er vaak bij in. Zwemmen is een ideale sport om fit te blijven. Bij sporten als voetbal, volleybal of zelfs hardlopen is er een grote kans dat je blessures oploopt als je ouder wordt, bij zwemmen zal je hier geen last van hebben omdat je in het water ligt. Het leuke van Masters zwemmen is dat je dit zowel recreatief als ook prestatiegericht kunt doen. Bij de Winterswijkse Watersport Vereniging is het mogelijk om wekelijks je conditie op peil te houden maar ook om elk jaar persoonlijke records te verbeteren. Binnen de vereniging zijn er diverse leden die zich Nederlands kampioen mogen noemen.

Bas is sinds enkele jaren actief lid van de WWV-Masters, waaraan hij veel plezier beleeft. Begonnen als recreatief zwemmer heeft hij, door alle trainingen door de jaren heen, een zwemniveau bereikt, waardoor hij inmiddels leuk mee kan doen aan officiële zwemwedstrijden binnen de KNZB-Masters. Zelfs de Open Nederlands Masters Kampioenschappen staat nu op zijn agenda.

Zie Bas op website AVR

Back To Top
Zoeken