Skip to content

NK 2023 lange baan Amersfoort

https://www.flickr.com/photos/kjvoverbeeke/52961397702

De NK lange baan werd gehouden van 08 t/m 11 juni 2023 in Amerena te Amersfoort.

Wessel Jansen was namens de WWV aanwezig

Verslag van Wessel:

NK 2023 lange baan is voorbij! Dit was voor mij een heel erg mooi weekend met mooie tijden en ervaring. Eerst was het spannend of ik überhaupt wel mee had mogen doen. Maar toch nog op het laatste moment heb ik het limiet behaald op de 50 vrij. Daarnaast had ik nog 4 uitloop limieten. We begonnen de donderdag met de 50 rug. En ik heb eindelijk de 30 barrière doorbroken. Maar ik had uiteindelijk sneller gewild maar hier ben ik al blij mee. Dag 2 mocht ik de 50 vlinder en de 100 rug zwemmen. De 50 vlinder ging heel goed. Had een mooie PR en zat goed in mijn slag. De 100 rug ging wat minder. Daar had ik echt liever wat sneller op gewild en ook omdat ik al lang geen PR meer heb gezwommen op de 100 rug. Maar gelukkig ging daar in tegen mijn vlinder heel erg goed. Zaterdag heb ik de 50 vrij mogen zwemmen. De enige afstand waar ik officieel een limiet voor had. Daar heb ik jammer genoeg geen PR op gehaald maar zat er nu wel dicht bij in de buurt. Maar hier komt het, de zondag. Eigenlijk de afstand waar ik het meest naar uit keek. De 100 vrij. Na een lang weekend heb ik toch nog een PR neer kunnen zetten en een eerste plek in mijn serie. En hierbij is het NK lange baan een feit. Al met al vind ik dat het erg goed is gegaan maar zeker met verbeterpunten.

 

Foto’s van Wessel door Kees-Jan van Overbeeke – www.ZwemSportFoto.nl

Back To Top
Zoeken