Skip to content

Het korte baan seizoen is met de GK Sprint 2023 afgesloten.

WWV Winterswijk was over het weekend verdeeld met 9 zwemmers aanwezig, waaronder Bryan zelf.

Michelle, Bryan, Femke en Wessel Jansen deden samen voor het eerst mee aan de 4 x 50 vrij mixed/gemengd. Na een prachtige race, kwam Wessel als slotzwemmer net 1 meter zwemwater te kort om het zilver binnen te slepen. Toch mogen ze zeker trots zijn op de behaalde derde plek.

Tessa maakte haar debuut dit jaar op de 100 wissel en deed dit met verve. Een mooi pr bevestigde dat haar deelname meer dan terecht was.

Roos en Iris gaven aan meer dan tevreden te zijn met hun wedstrijden, waarbij Iris ook nog eens op de 50 vrij een zilveren plak mee naar huis mocht nemen. Beide noteerden ook diverse pr’s.

Manou presteerde constant en ook op haar niveau. Al haar tijden zaten in de buurt van haar persoonlijke records.

Femke en Michelle leken wel een tweeling dit weekend. Op één programma na, behaalden ze beide dezelfde zilveren plakken op de vlinder en de vrije slag. Michelle neemt er 3 mee naar huis en Femke 2.

Wessel Mous kon vol aan de bak met 8 inschrijvingen. Met diverse pr’s liet Wessel zien dat ook hij flinke progressie geboekt heeft. Na zijn laatste programma was goed te zien dat hij die avond niet al te laat in bed zou liggen 😉.

Wessel Jansen zwom dit weekend 10 programma’s, met wisselend succes.

Mede doordat de programma’s wat kort op elkaar volgden, kwam niet alles er even goed uit. Toch presteerde Wessel het voor de tweede achtereenvolgende keer om zowel de 50 en de 100 vrij, ook wel het koningsnummer genoemd, de gouden medaille mee naar huis te nemen. Verder won Wessel nog 3 bronzen plakken. Een dikke pluim is hier verdiend.

Alle uitslagen zijn te zien via deze link.

In het medailleklassement is WWV Winterswijk op een 5de plek geëindigd. Een onwaarschijnlijk goed resultaat. Alle (assistent) trainers met Bryan voorop, hebben hier een steentje aan bijgedragen. Let’s keep up this good work.
Back To Top
Zoeken