Skip to content

Gelderse Sprint kampioenschappen 2024 Nijmegen

In het weekend van 13-14 januari 2024 namen zes zwemmers van WWV Winterswijk deel aan de Gelderse Sprint Kampioenschappen. Onze deelnemers waren Tessa Boesveld, Iris Papen, Wessel Mous, Manou Blokhorst, Femke van Wijk en Michelle van Wijk.

Op de eerste dag van het kampioenschap behaalde Michelle twee keer goud 🥇🥇 en een keer brons 🥉. De gouden medailles werden gewonnen op de 100m vrije slag en de 50m vlinderslag. De bronzen medaille werd behaald op de 100m rugcrawl. Femke van Wijk veroverde het zilver 🥈 op de 50m vlinderslag en brons 🥉 op de 100m vrije slag.

Op de tweede dag behaalde Michelle opnieuw drie gouden medailles 🥇🥇🥇, dit keer op de 100m vlinderslag, 100m wisselslag en de 50m vrije slag. Femke was goed voor zilver 🥈 op de 100m vlinderslag en Iris Papen won een bronzen 🥉 medaille op de 50m vrije slag!
Iris Papen wist tijdens deze kampioenschappen op al haar afstanden nieuwe persoonlijke records te zwemmen. Wessel Mous behaalde de grootste persoonlijke record tijdens deze wedstrijd en wel op de 50m vlinderslag, een mooie 109% en zwom nu een zeer strakke tijd van 29.73! In totaal waren er 9 persoonlijke records 💪🏻

Al met al leverden de zwemmers uitstekende prestaties, waardoor het weekend als zeer geslaagd werd beschouwd. Met deze medailles 🥇🥇🥇🥇🥇🥈🥈🥉🥉🥉 wist het team ook een vijfde plaats te behalen in het medailleklassement van de 32 deelnemende verenigingen!

Uitslagen WWV

Uitslagen

Inschrijving definitief

Behaalde Limieten WWV

Limieten

Live Timing

KNZB Regio Oost informatiepagina

Back To Top
Zoeken