Skip to content

WWV Winterswijk huldigt zijn GK2022lb zwemmers

© Kees-Jan van Overbeeke
V.l.n.r. Manou Blokhorst, Iris Papen, Danitscha Werter, Roos Vruggink, Wessel Jansen, Myrthe Hennink, Wessel Mous, Marlies Jansen & Femke van Wijk.

Doordat er tijdens de GKLB 2022 zo goed is gezwommen heeft WWV Winterswijk haar zwemmers even extra in het zonnetje gezet. Iedereen heeft geweldig gezwommen tijdens deze kampioenschappen, maar er waren nog wel een aantal speciale mededelingen te maken.

Roos Vruggink wist tijdens deze GK het grootste PR te zwemmen. Roos wist namelijk haar PR te verbeteren met wel 38 seconden (ze zwom: 3:20.88, dit is een verbetering van 141% ten opzichte van haar vorige tijd, namelijk: 3:58.12)!

Iris Papen zwom alle 4 de dagen mee, met maar liefst 6 afstanden, het speciale aan deze 4 dagen is dat Iris alle afstanden met een PR wist te zwemmen!

Wessel Jansen is 3x Gelders kampioen! Namelijk op de: 50m vrije slag (26.30), 100m vrije slag (58.33) en de 50m rugcrawl (30.15). Daarnaast behaalde Wessel de meeste medailles van de WWV (7 in totaal).

Femke van Wijk door de grootste verandering van hoe zij omgaat met de trainingen. We praten hier over trainbaarheid, een zeer belangrijk aspect voor een ieder die wilt groeien in de sport!

Alle zwemmers van de WWV willen wij bij deze nogmaals van harte feliciteren met de geweldige prestaties, dit was onze beste GKLB in een lange tijd. Op naar een geweldig mooi volgend seizoen!

Op de foto v.l.n.r. Manou Blokhorst, Iris Papen, Danitscha Werter, Roos Vruggink, Wessel Jansen, Myrthe Hennink, Wessel Mous, Marlies Jansen & Femke van Wijk.

 

Back To Top
Zoeken