Skip to content

WWV organiseerde op dinsdag 19 november een afzwemmoment zwemSTERREN

De afdeling basiszwemmen van WWV organiseerde op dinsdag 19 november een afzwemmoment. Wat was het drukte van belang op de dinsdagavond in zwembad Jaspers. Een grote groep zwemSTERREN lieten zien wat ze de afgelopen tijd allemaal geleerd hadden. Bij zo’n grote groep zwemSTERREN komt natuurlijk een nog grotere groep toeschouwers. Mama’s en papa’s, oma’s en opa’s, broers en zussen en andere bekenden vulden de bankjes langs het zwembad.

Het zwembad werd opgebouwd inclusief ‘versiering met vlaggetjeslijnen’. We begonnen met het inzwemmen en daarna ging de wedstrijd van start. De zwemmers van de selectie waren er ook om te helpen en lieten voor elk wedstrijdonderdeel zien wat zij kunnen. Na de eerste keer borstcrawl riep een zwemSTER: ‘wauw, die zijn echt heel snel!, dan moet ik nog wel even oefenen’. Maar dat oefenen zit wel goed, want alle zwemSTERREN maakten een prachtige duik in het water na het startschot. Wat gingen ze snel in het water. Aangemoedigd door hun mede-zwemmers en alle toeschouwers kwamen ze moe en voldaan aan de overkant. Toen de rugcrawl en de schoolslag waarbij je goed kon zien wat ze de afgelopen maanden geleerd hebben en dat ze al sterke spieren krijgen.

Na het wedstrijdje zwemmen was het tijd voor een wedstrijdje waterpolo. Enthousiaste coach, trainer en scheidsrechter Thijmen instrueerde de teams nog even goed vooraf. Het belangrijkste is dat je samenspeelt en let op de bal. We hadden zelfs iemand die de score bij hield! Er werd enthousiast mee gecoacht van de zijkant! Er werden mooie doelpunten gescoord en er werd slim overgegooid.

Na afloop kregen de 20 zwemSTERREN twee certificaten uitgereikt op het podium, een certificaat voor wedstrijdzwemmen en een certificaat voor waterpolo. We zijn hartstikke trots op alle zwemSTERREN!

 

Wil jij ook meedoen met onze zwemSTERREN?

Kijk hier voor meer informatie

of

Wordt hier gelijk lid.

Back To Top
Zoeken