Skip to content

Sinter-kerst en nieuwavond

Vrijdagavond 21 december was voor de zwemmers van WWV een gezellig avond. Op deze avond werd namelijk op traditionele wijze de kerstvakantie ingeluid. Zo begon de avond met een iets minder traditionele training. Hier werd namelijk de training ter plekke bedacht aan de hand van een bingo rad. Vervolgens vertrokken de zwemmers op de fiets naar het clubgebouw van de hakkelerkamp.

Hier was door een aantal zwemmers een avond voorbereid die begon met bitterballen, kipnuggets en friet. Toen begonnen de zwemmers met het spel. Dit spel hield in dat er aan de hand van verschillende spellen en duels cadeautjes gewonnen konden worden voor de teams. De spellen liepen uit een van koekhappen tot amoeba, van spijkerpoepen tot mummifiseren en zo nog vele spellen meer. De avond begon met 4 teams die uiteindelijk voor de finale werden samen gevoegd tot 2 teams. Hieruit kwam team rood als winnaar uit de strijd.

Het was een hele gezellige avond. En een leuke manier om de kerstvakantie in te luiden. Wij wensen u dan ook een prettige kerst en een sportief 2019!

 

 

Back To Top
Zoeken